Varma on mukana Finanssialan etäTET:issä!

| Artikkeli, EtäTET, Finanssialan etäTET, TET-kokemus

Työeläkevakuutusyhtiö Varma on yksi Finanssialan yrityksistä, joka on mukana valtakunnallisessa Finanssialan etäTET:issä. Varma haluaa olla edelläkävijänä mukana tarjoamassa nuorille arvokkaita työelämäkokemuksia ja jakaa tietoa nuorille sekä omasta yrityksestään että yleisesti finanssialasta.

TETillä on ollut vuosikymmenten ajan iso merkitys nuorten ura- ja opiskeluvalinnoissa, siksi varsinkin näin poikkeusaikana tämän kokemuksen saamista on tuettava ja varjeltava kaikin keinoin. Samalla kun tuemme nuorten polkuja työelämään ja tarjoamme positiivisia ensimmäisiä työelämäkokemuksia, opimme itse nuorilta. Win-win-tilanne, jonka vuoksi Varma tarjoaa etäTET-paikkoja yläkoululaisille nuorille, toteaa Katri Viippola Varmasta.

Katri Viippola, johtaja HR, viestintä ja vastuullisuus

 

 

 

Poikkeusajat ovat jatkuneet jo kohta vuoden ja moni nuori on epävarma siitä, että kannattaako edes kevään TET- ja kesätyöpaikkoihin hakea, siksi keväälle varma työelämäkokemus on henkisestikin erittäin tärkeä. Finanssialan etäTET:in yritysyhteistyöstä vastaava Ilari Äijälä jakaakin kiitosta Varman suuntaan: ”Varma on ollut erittäin aktiivinen heti suunnitteluvaiheesta alkaen ja aina kun tehdään jotain projektia tai hanketta ensimmäistä kertaa, niin vaaditaan tietynlaista rohkeutta olla mukana ja aitoa halua auttaa nuoria.. Poikkeukselliset ajat ovat selkeästi näkyneet myös parin kymmenen oppilaitoksen sekä useiden opinto-ohjaajien kiinnostuksessa Finanssialan etäTET:iä kohtaan ympäri Suomea.”

Finanssiala toteuttaa ensimmäisenä toimialana kokonaan etänä tapahtuvan TET-jakson eli  työelämään tutustumisjakson viikolla 16 (19.4.-23.4.2021). Viikon kestävälle jaksolle osallistuu yläkoululaisia ja lukiolaisia ympäri Suomea.