Venla viihtyy metsäalalla – VKD20

| Henkilökuva, Kesätyökokemus, Metsäteollisuus, Vastuullinen kesäduuni

Millaista kesätöissä on ollut?

 ”Jos olisin tehnyt muita töitä kesät opintojen ohella, en olisi tässä pisteessä. Töissä oppii sellaista mitä koulunpenkillä ei opeteta ja kun metsässä työskennellessä näkee ukkometson lennähtävän aamuauringossa, sitä miettii, voiko tällaista ollakaan”, Venla hymyilee.

”Parasta on, kun täällä pääsee oikeasti tekemään ja kehittymään. Tehtävät ovat monipuolisia ja saan toimia itsenäisellä otteella. Tänä kesänä sain myös oman vastuualueen, kun hoidin taimilogistiikkaa itsenäisesti. On tosi hieno tunne, kun saa ratkaistua jonkin eteen tulleen haasteen ja vietyä projektin omalla oivalluksella loppuun saakka”.

Mitä hyötyä kesätöistä on tulevaisuutta varten?

”Tuntuu hyvältä, että meidän kesätyöntekijöiden työpanosta arvostetaan aidosti ja se tuodaan myös ilmi ja täällä oma ymmärrys alasta sekä erilaisista työtehtävistä on laajentunut valtavasti. Näiden kesätyökokemusten perusteella tiedän, että haluan tulevaisuudessa tehdä töitä metsäalalla ja siihen myös tähtään. Toivon todella, että saisin työskennellä tässä talossa myös tulevaisuudessa”, Venla sanoo hymyillen.

Tutustu Metsä Groupin kesätöihin täältä!

Lisää metsäteollisuuden alasta täältä!

Artikkeli on toteutettu yhteistyössä Metsä Groupin kanssa.

Kuvat: Niko Jekkonen

Teksti: Riikka Hautala